(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WCM6PDH8');
Yatak odası duvar tasarımı nasıl olmalıdır
  • Erdeco
  • /
  • 14.04.2023

Yatak odası duvar tasarımı nasıl olmalıdır

Yatak odası mimari tasarımında yeni nesil duvarlar inşa ederken antik eskitme dokulu İtalyan dekoratif boyaları kullanarak çarpıcı bir görünüm yaratabilirsiniz. Yatak odası duvar tasarımında bu renkleri kullananlar her zaman modern ve harika sonuçlara ulaşacaktır. Günümüzde estetik arayan mimari projelerde bu renklendirme türünü tercih edenlerin sayısı oldukça fazladır. Taş görünümüyle doğallığı odanıza taşıyın!

Schlafzimmer organische Wand
 
Yatak odası için duvar rengi nasıl olmalı?
İster mat ister parlak İtalyan antik eskitme dokulu dekoratif boyaların en büyük faydalarının daha canlı ve rahat bir ortam yaratması olduğu biliniyor. Bu renk şeması ile ton seçiminde pastel tonlar kullanılarak veya nötr renklerle hafiflik hissi aktarılabilir.
 
Bu tarzı tasarımda sadelikten hoşlananlara hitap ediyoruz: Sadece teknolojiden uzaklaşarak son derece modaya ayak uydurabilirsiniz! Antika sayesinde evrensel tarzlara sahip veya tamamen benzersiz, başka hiçbir yerde olmayan güzel bir yatak odasına sahip olabilirsiniz.Kullandığımız ürünler çevre dostudur. Bunu gerçekten desteklemek için çevre dostu malzemeler seçtik.
 
Sonuç olarak sizlere İtalyan dekoratif boyaları esas alınarak antik yapıya sahip yeni nesil doğal duvarlar öneriyoruz.

Erdeco İtalyan Dekoratif Boya Uygulamaları
Telefon
Whatsapp