(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WCM6PDH8');
Islak hacimlerde dekoratif boya kullanılır mı?
  • Erdeco
  • /
  • 12.04.2023

Islak hacimlerde dekoratif boya kullanılır mı?

Son yıllarda dekorasyon alanında doğal doku ve derinlik etkisi yaratan duvar boyalarıyla banyolarınızı yeniledik. Her türlü ıslak hacimde su, nem ve rutubetten etkilenmeme özelliği sayesinde gönül rahatlığı sağlayan özel formüllü dekoratif efekt boyalar kullanıyoruz.

Küchen, WC und bed wandgestaltung


Doğallık arayanlar için ideal bir seçim olsa da evlerimize ait olan bu tür ortamlarda estetik unsurlar oldukça önemlidir. Banyolarda bu tür renklendirme sadece dikkat çekici değil, aynı zamanda çok işlevsel faydalar da sağlayabilir. Hem seramik zemin kaplamalarına hem de duvar boyalarına hızlı bir şekilde uygulanabilmektedir.

Wc dekorfarbe

Doğru rengi bulup evinizde veya iş yerinizde kullandığınızda duyacağınız keyfi artırır. Kullanıldığı yerde derinlik hissi yaratan doğal dokulu dekoratif duvar boyaları mutfak ve banyolarda oldukça popülerdir. Her ne olursa olsun sonuç mutfak, banyo veya tuvaletteki işçiliğe hayran kalacağınız bir durumdur. Dekorasyon trendleri her geçen gün değişse de hiçbirinin size sunulmayan tarzı yakalayamayacağını unutmamalısınız.

İtalyan boya ıslak hacimlerde kullanılır mı?

Genel olarak, ıslak hacimlerde kullanılan boyalar, banyo, mutfak ve tuvalet gibi alanlarda suya ve neme karşı dayanıklı olacak şekilde formüle edilmiştir. Bu tür boyalar, yüksek nem seviyelerine maruz kaldıkları durumlarda dahi kaliteli bir performans sergiler.

İtalyan dekoratif boya wc/banyolarda kullanılır mı?

Evet, İtalyan boya markaları genellikle banyo ve tuvalet gibi ıslak hacimlerde kullanılmak üzere tasarlanmış özel boya ürünleri sunarlar. Bu tür boyalar genellikle suya dayanıklı, neme karşı dirençli ve küf/mantar oluşumunu engellemeye yönelik özelliklere sahiptir. Islak hacimlerde kullanılan boyalar, banyo, tuvalet ve mutfak gibi alanlarda yüksek nem seviyelerine maruz kaldıkları durumlarda dahi kaliteli bir performans sergileyebilmek için özel formülasyonlar içerir.


Erdeco İtalyan Dekoratif Boya Uygulamaları
Telefon
Whatsapp